Aktuality


AKTUALIZACE INFORMACÍ: Porucha na vodovodním řadu v Kutné Hoře

AKTUALIZACE INFORMACÍ:

Vážení zákazníci,

byla obnovena dodávka pitné vody v ulici Mazákova a Opletalova v Kutné Hoře. Děkujeme za shovívavost! Přejeme klidný víkend!


Vážení zákazníci,

byla obnovena dodávka pitné vody v ulici Ortenova, a 17. listopadu v Kutné Hoře. V ulici Mazákova a Opletalova je stále dodávka pitné vody přerušena. Děkujeme za pochopení!


Vážení zákazníci,

k přerušení dodávky pitné vody došlo ve čtvrtek 9. 8. od 20:00 hodin v ulici Mazákova a dále dnes 10.8. od cca 7:00 hodin v ulici Opletalova, Ortenova a 17. listopadu v Kutné Hoře. Náhradní zásobení pitnou vodou je zajištěno přistavením vlečné cisterny s pitnou vodou mezi ulicí Ortenova a 17. listopadu a v ulici Mazákova v Kutné Hoře. O obnovení dodávky pitné vody Vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení!


Vážení zákazníci,

z důvodu poruchy na vodovodním řadu bude dnes od 20:00 hodin přerušena dodávka pitné vody v ulici Mazákova u čísla popisného 168 a 169 v Kutné Hoře. Přerušení dodávky pitné vody potrvá do následujícího dne. Náhradní zásobení pitnou vodou je zajištěno přistavením cisterny s pitnou vodou. O obnovení dodávky pitné vody Vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení!